290147-1SsiZc1415332786.jpg (1000×1031)

Snídanění 03. - Palačinky, placičky, prostě jak to spadlo na pánev

3. února 2015 v 19:12 |  Snídaně
Škoda jen, že si tento luxus mohu dovolit jen o víkedových ránech. O to více se na ně ale těším. Mít palačinky každý den, to by se člověku přejedlo, že jo.. (NE! :D)
Kokosové palačinky s rozmixovaným mangem, přelité něčím, co mělo být čokoládová pěna, která jaksi odmítla ztuhnout :D Takže z ní byl nakonec výborný toping


Pohankvoé palačinky s mixovanými třešněmi (vlastní sběr! :D )

Pohankové palačinky s mixovanými borůvkami

Jablečné placičky s jogurtem a švestkami, zalité javorovým sirupem

Opět jablečné, sojový vanilkový puding, jogurt, marmeláda a domácí medovníček od babičky<3
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 ellen ellen | Web | 3. února 2015 v 21:00 | Reagovat

Díky těm fotkám se začínám taky těšit na víkend...jsou to jediné dny, kdy si můžu snídani v klidu uvařit, ozdobit, nafotit a vychutnat :)

2 Perrie Perrie | Web | 4. února 2015 v 18:38 | Reagovat

Palačinky jsem neměla už strašně dlouho. Od doby, co máme lívanečník dělám si jen je!:D ale ono to vlastně vyjde na stejno..:D

To máš pravdu, že tys to měla mnohem vzhlednější no..:D

3 Perrie Perrie | Web | 6. února 2015 v 13:09 | Reagovat

To máš pravdu! :D U nás Penny bohužel není:/
Musíš si počkat, až bude třeba jen 5 dní do platnosti spotřeby! :D pak neplave a je úžasný:3 ale když má třeba projít až za 14 dní, tak to mi nechutná!!:D moc plave

4 Andie Andie | Web | 9. února 2015 v 18:01 | Reagovat

jeežišmarja to jsou vše úžasná jídla, hlavně ty palačinky, ty jsem neměla už pekelně dlouho :D

5 Perrie Perrie | Web | 10. února 2015 v 12:49 | Reagovat

Jako asi bych se naučila, ale proč si kazit tu úžasnou chut s mlékem? :D

6 M. M. | 10. února 2015 v 20:36 | Reagovat

Můžu se zeptat, jak děláš ty jablečné? :)
A nemáš v plánu zaregistrovat svůj blog na Bloglovin? Určitě by to potěšilo spoustu lidí, nebo aspoň já bych tě pak určitě četla pravidelně a ne jen náhodou, když na tebe narazím :).

7 michelangelka michelangelka | 11. února 2015 v 8:59 | Reagovat

[6]: Jasan. Smíchám na hrubo nastrouhané jablko s ovesnými vločkami nebo moukou, přidám skořici nebo perníkové koření, trošku pečící sody, aby malinko naběhly :) Musí se z první strany pořádně opéct, aby šly v pohodě obrátit
A o Bloglovin slyším prvně, o co se jedná, prosím? :)

8 Perrie Perrie | Web | 11. února 2015 v 15:18 | Reagovat

Jé, tak to na nás pak mysli s receptem :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama